1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
01 вересня 2014

Прийом матеріалів на Конкурс продовжено до 1 жовтня

Оцінити
(2 голоси)

Чекаємо на конкурсантів!

Не зважаючи на спекотне літо, до Оргкомітету продовжували надходити матеріали від охочих позмагатися в номінаціях «Поезія» та «Авторська пісня».

Однак, останнім часом до Оргкомітету стали надходити звернення щодо продовження терміну подачі творчих доробків від бажаючих долучитися до конкурсу.

З метою якомога ширшого залучення молоді до пісенної та поетичної творчості, Журі та Оргкомітет Всеукраїнського конкурсу молодої української поезії та української авторської пісні імені Марини Брацило «Хортицькі дзвони» повідомляють, що йдучи назустріч численним побажанням, термін подачі конкурсних матеріалів продовжено до 1 жовтня поточного року. Окрім основних номінацій, як повідомлялося раніше, можна також позмагатися за спецприз у номінації «Авторська пісня» - написання одної чи декількох пісень на слова Марини Брацило.

Н А Г А Д У Є М О

Умови участі

у Всеукраїнському конкурсі молодої української поезії

та української авторської пісні

імені Марини Брацило «Хортицькі дзвони»

1. До участі в конкурсі допускаються молоді автори віком від 15 до 25 років, які не були раніше переможцями літературних конкурсів, а також конкурсів авторської пісні, не мають власних авторських видань, і які у визначений термін подали до журі рукописи власних поетичних творів (мова конкурсу – державна – українська) та аудіозаписи пісень.

2. Рукописи поетичних творів повинні бути віддруковані і не перевищувати 25 друкованих сторінок у форматі Microsoft Word (* doc, * rtf), шрифтом № 14 (Times New Roman), через 1,5 інтервал, на папері формату А-4 ; усі поля (верхнє, нижнє, праве, ліве) – 2 см;

- аудіозапис двох пісень на цифрових носіях та тексти до них.

3. До рукописів додаються:

  • анкета учасника;
  • автобіографія;
  • фотокартка розміром 10 х 15;
  • повна домашня адреса, номер телефону та e-mail.

4. Журі не розглядає твори, які носять антиукраїнський характер; пропагують насильство, расизм; містять ненормативну лексику або написані суржиком.

5. Подані рукописи не повертаються і не рецензуються.

Додаткова інформація щодо проведення Конкурсу на сайтах Запорізького національного університету та www.bratsylo.com.ua,

за тел. 061-289-12-82 (кафедра українознавства),

067-648-17-17, 099-055-46-07 (координатор Стадніченко Ольга Олександрівна).

Рукописи надсилати на адресу оргкомітету (або подавати особисто) до 01.10.2014 року: 69063, м. Запоріжжя, вул. Жуковського 66а, Запорізький національний університет, кафедра українознавства (корп. 2 ауд.413), e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

З повагою,

Оргкомітет