1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Кулінарія
Кулінарія

Кулінарія

Куряча грудка – 1-2 шт., яйця – 3-4 шт., цибуля – 1-2 шт., гриби – 200-300 г, майонез. Курку та яйця відварити, гриби пробланширувати 5 хв., потім обсмажити з цибулею (1 шт.) Все скласти шарами: м’ясо (половина) – пластинами, цибуля попередньо нарізана кільцями й маринована в оцті (половина), яйця кільцями (половина), майонез і решта: гриби, м’ясо, цибуля, майонез, яйця, майонез. Прикрашаємо зеленню, горошком, можна – тертим жовтком. *«Глибочанський» – від…
На 1 кг моркви: 1 велика голівка часника, 3-4 ст. л. цукру, 2-3 ст. л. оцту (можна менше), 1 ч. л. солі, по 1 ч. л. червоного і чорного меленого перцю, 1 ч. л. меленого коріандру, можна інші спеції за смаком, 150-200 г олії (можна соєвої).   Підготовлену (натерту) моркву з’єднати зі спеціями, сіллю, цукром. Залити нагрітою майже до кипіння олією. Додати часник, оцет. Все ретельно вимішати. Краще одразу натрамбувати…
300 г гарбуза 4 сирі жовтки 50 гмасла 150 гшинки сіль перець майоран олія 3-4 ложки борошна   1. Гарбуз помила, обчистила, а потім натерла його на крупній тертці. 2. Жовтки ретельно розтерла у порцеляновій мисці з розм’якшеним маслом. 3. Шинку порізала дуже дрібненькими кубиками. 4. З’єднала у гарбуз із жовтками, додала шинку, борошно, спеції, посолила й добре вимішала тісто до утворення однорідної маси. 5. У пательні розігріла олію й…
Свій останній в житті Великдень Марина зустрічала в родині батьків у Запоріжжі. Як і багато років поспіль, вона спекла паски, вони вдалися і поетеса, за редакторською звичкою, їх сфотографувала. Рецепт, що вона завжди використовувала, дістався їй від маминої мами - бабусі Надії Тимофіївни, з якою ним поділилася сусідка – баба Маруся Семенюта (ст.Гайчур, Запорізька область). Для паски знадобиться: 1 літр молока 10 яєць 3 - 3,5 ст. цукру 70 г…
ЗНАДОБИТЬСЯ Фарш (будь-який) - 0,5 кгЯйця - 2-3 шт.Крохмаль - 3-4 ст. л.Майонез - 2-3 ст. л.Цибуля - 1шт. (за бажанням)Сіль, перець, спеції - за смаком. ПРИГОТУВАННЯ Всі інгредієнти ретельно перемішати в мисці. Дати постояти (чим довше фарш маринується, тим швидше готується полтім страва). Розігріти у пательні олію, викладати фарш ложкою, розрівнюючи у вигляді відбивних (0,5-0,7 см завтовшки). Смажити з обох боків до золотавого кольору. ПОРАДА Кількість крохмалю може варіюватися…
Сторінка 1 з 2