1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Кулінарія
Кулінарія

Кулінарія

300 г гарбуза 4 сирі жовтки 50 г масла 150 г шинки сіль перець майоран олія 3-4 ложки борошна Гарбуз помила, обчистила, а потім натерла його на крупній тертці. Жовтки ретельно розтерла у порцеляновій мисці з розм’якшеним маслом. Шинку порізала дуже дрібненькими кубиками. З’єднала у гарбуз із жовтками, додала шинку, борошно, спеції, посолила й добре вимішала тісто до утворення однорідної маси. У пательні розігріла олію й посмажила млинці, викладаючи їх…
Цей напій прикрасить будь-яке свято, а особливо – свято Трійці. Пелюстки 40 квіток троянди чайної залити 1 л окропу, накрити покришкою і залишити на ніч. Вранці процідити, віджати пелюстки та зафіксувати червоний колір, додавши до трояндового настою 0,5 ч.л. лимонної кислоти. За тим у ємність засипати 1-1,5 ст. цукру (за смаком) і розмішати його до повного розчинення. На завершення додати 0, 5 л горілки. Зазвичай лікеру дають настоятися 3 дні.
Куряча грудка – 1-2 шт., яйця – 3-4 шт., цибуля – 1-2 шт., гриби – 200-300 г, майонез. Курку та яйця відварити, гриби пробланширувати 5 хв., потім обсмажити з цибулею (1 шт.) Все скласти шарами: м’ясо (половина) – пластинами, цибуля попередньо нарізана кільцями й маринована в оцті (половина), яйця кільцями (половина), майонез і решта: гриби, м’ясо, цибуля, майонез, яйця, майонез. Прикрашаємо зеленню, горошком, можна – тертим жовтком. *«Глибочанський» – від…
На 1 кг моркви: 1 велика голівка часника, 3-4 ст. л. цукру, 2-3 ст. л. оцту (можна менше), 1 ч. л. солі, по 1 ч. л. червоного і чорного меленого перцю, 1 ч. л. меленого коріандру, можна інші спеції за смаком, 150-200 г олії (можна соєвої).   Підготовлену (натерту) моркву з’єднати зі спеціями, сіллю, цукром. Залити нагрітою майже до кипіння олією. Додати часник, оцет. Все ретельно вимішати. Краще одразу натрамбувати…
300 г гарбуза 4 сирі жовтки 50 гмасла 150 гшинки сіль перець майоран олія 3-4 ложки борошна   1. Гарбуз помила, обчистила, а потім натерла його на крупній тертці. 2. Жовтки ретельно розтерла у порцеляновій мисці з розм’якшеним маслом. 3. Шинку порізала дуже дрібненькими кубиками. 4. З’єднала у гарбуз із жовтками, додала шинку, борошно, спеції, посолила й добре вимішала тісто до утворення однорідної маси. 5. У пательні розігріла олію й…
Сторінка 1 з 2