1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
28 червня 2011

Презентація: море любові і поезії

Написав  administrator
Оцінити
(1 голос)

У Запорізькій обласній універсальній науковій бібліотеці імені О. М. Горького відбулася презентація нової збірки поезії члена Національної спілки письменників України, нашої землячки Марини Брацило „Морю, з любов'ю”, приурочена до 20-річчя творчої діяльності.

Марина Брацило народилася в Запоріжжі, закінчила філологічний факультет Запорізького державного університету. Її творчий доробок складають поетичні збірки “Хортицькі дзвони”, “Благовіст”, “Мелодія вічних прощань”, численні публікації у вітчизняній періодиці.

Перші поетичні публікації Марини Брацило приємно вразили запоріжців щирістю, юнацькою наснагою та любов’ю до рідного краю. Весь подальший поетичний доробок сповнений відчуттям генетичної причетності до свого народу, його духовних цінностей та героїчного минулого. У своїх віршах поетесі вдалося створити неповторний образ сучасної ліричної героїні, піднятися до зразків довершеної інтимної лірики.

Також добре відома діяльність М. Брацило на теренах України як організатора поетичної вітальні видавництва «Смолоскип», з підтримки поетичної молоді в рамках Всеукраїнського фестивалю живої поезії «Молоде вино».

Разом із запорізькими літераторами та прихильниками творчості талановиту поетесу з визначною подією в її житті привітало керівництво управління культури і туризму облдержадміністрації.

Управління у справах преси та інформації

Надруковано: офіційний сайт Запорізької обласної державної адміністрації -

http://www.zoda.gov.ua/news/13697/prezentatsiya-more-ljubovi-i-poeziji.html

 

Змінено 18.10.11
Детальніше в цій категорії: "Морю, з любов'ю". Марина Брацило »